breaking news

Dustin Poirier vs. Conor McGregor 3 tijdens UFC 264

April 3rd, 2021 | by Jamal Boussenaf
Dustin Poirier vs. Conor McGregor 3 tijdens UFC 264
UFC
0

Er is een datum bekend voor het trilogiegevecht tussen Dustin Poirier en Conor McGregor. Het Georgische Adjaraport wist eerder al te melden dat de twee lightweights het op 10 juli, tijdens UFC 264, tegen elkaar zullen opnemen. Inmiddels is door beide atleten de partij bevestigd. Beide vechters wisten één van de ontmoetingen te winnen.

Dustin Poirier wist zijn laatste twee gevechten te winnen. De vechter uit Lafayette wist in juni, vorig jaar, de Nieuw-Zeelander Dan Hooker in een spektakelstuk van vijf rondes te verslaan. Het gevecht werd verkozen tot ‘Fight of the Night’. In januari, tijdens UFC 257, wist Poirier zich tegen Conor McGregor te revancheren. In de eerste ontmoeting wist McGregor het gevecht, via een TKO, te winnen. Deze keer was het aan Poirier om het gevecht, via een TKO, te beëindigen.

Conor McGregor gaat voor de eerste keer in lange tijd weer meerdere keren in een jaar vechten. De laatste keer dat dit het geval was, was in 2016. Het jaar waarin hij de UFC lightweight titel van Eddie Alvarez afpakte. In 2020 maakte McGregor, na een afwezigheid van zo’n anderhalf jaar, zijn terugkeer in de UFC. In een welterweight gevecht wist hij Donald Cerrone, via een TKO, te verslaan. Afgelopen januari nam hij het voor de tweede keer in zijn carrière op tegen Dustin Poirier. Nu maakt hij zich op voor de allesbeslissende partij tussen de twee.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »