breaking news

Dustin Jacoby treft Askar Mozharov op 28 augustus

May 31st, 2021 | by Jamal Boussenaf
Dustin Jacoby treft Askar Mozharov op 28 augustus
UFC
0

Lightheavyweights Dustin Jacoby en Askar Mozharov gaan het op 28 augustus, tijdens een UFC Fight Night, tegen elkaar opnemen, zo meldt MMA Fighting. Het is nog niet bekend waar het desbetreffende evenement zal plaatsvinden.

Dustin Jacoby is sinds zijn terugkeer in de UFC nog ongeslagen binnen de organisatie. Nadat hij in 2011 zijn UFC-debuut maakte en twee wedstrijden op rij verloor mocht Jacoby zijn heil ergens anders zoeken. Acht jaar later keerde hij terug en wist hij twee van zijn drie gevechten te winnen. Een ander eindigde in een draw. Zo wist Jacoby in zijn terugkeer Justin Ledet, via een TKO, te verslaan. Het gevecht dat daarop volgde, tegen Maxim Grishin, wist hij via een unanimous decision te winnen. Het meest recente gevecht van Jacoby, waarin hij het eerder deze maand opnam tegen Ion Cutelaba, eindigde in een draw.

Askar Mozharov staat voor zijn UFC-debuut. De Oekraïner komt over van de Oekraïense organisatie Professional Pankration Championship, waar hij zijn laatste drie gevechten via een TKO of knock-out wist te winnen. Mozharov zou eerder deze maand, tegen Ben Rothwell, zijn debuut bij de UFC maken, maar wegens visa problemen ging dit niet door. Nu mag hij het opnemen tegen Dustin Jacoby.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »