breaking news

Dustin Jacoby heeft nieuwe tegenstander in Darren Stewart

July 1st, 2021 | by Jamal Boussenaf
Dustin Jacoby heeft nieuwe tegenstander in Darren Stewart
UFC
0

Dustin Jacoby heeft voor zijn gevecht op 28 augustus een nieuwe tegenstander gekregen. Darren Stewart vervangt de uitgevallen Askar Mozharov tijdens de UFC Fight Night dat op die datum zal plaatsvinden, zo bevestigt Factory X op social media. Het betreft een gevecht in de lightheavyweight divisie.

Dustin Jacoby is sinds zijn terugkeer in de UFC nog ongeslagen binnen de organisatie. Nadat hij in 2011 zijn UFC-debuut maakte en twee wedstrijden op rij verloor mocht Jacoby zijn heil ergens anders zoeken. Acht jaar later keerde hij terug en wist hij twee van zijn drie gevechten te winnen. Een ander eindigde in een draw. Zo wist Jacoby in zijn terugkeer Justin Ledet, via een TKO, te verslaan. Het gevecht dat daarop volgde, tegen Maxim Grishin, wist hij via een unanimous decision te winnen. Het meest recente gevecht van Jacoby, dat in mei tegen Ion Cutelaba plaatsvond, eindigde in een draw.

Darren Stewart maakt momenteel een lastige periode door in de UFC. De Engelsman wist bijna een jaar geleden voor het laatst te winnen, toen hij in augustus Maki Pitolo, via een ‘guillotine choke’, wist te verslaan. Dit is zijn enige winst in zijn laatste vijf gevechten. Twee van Stewart’s laatste drie gevechten eindigden op een decision verlies. Het gevecht met Kevin Holland verloor hij via een split decision en in zijn meest recente gevecht werd hij door Eryk Anders, via een unanimous decision, verslagen. Daarvoor eindigde zijn ontmoeting met Eryk Anders in een ‘no contest’.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »