breaking news

Dublin krijgt Brent Primus vs. Peter Queally op co-main event

December 11th, 2019 | by Lennart Van Arendonk
Dublin krijgt Brent Primus vs. Peter Queally op co-main event
Bellator MMA
0

Het Ierse publiek mag uitkijken naar het gevecht tussen Brent Primus en Peter Queally! Dit is namelijk het co-main event voor Bellator Dublin: Gallagher vs. Ellenor dat op 22 februari gaat plaatsvinden in de 3 Arena van Dublin, Ierland. MMA Fighting bevestigde het gevecht vandaag.

Brent Primus (MMA 9-1/Bellator 7-1) maakte in 2013 zijn Bellator debuut heeft sinds dien veel indrukwekkend dingen laten zien in de kooi. De vechter uit Eugene, Oregon maakte in 2016 zijn Main Card debuut voor Bellator MMA. Met succes werd gewonnen via Split Decision van Gleristone Santos. Daarvoor had Primus al van Derek Anderson gewonnen eveneens via Split Decision. Zijn eerste drie gevechten voor Bellator wist Primus allemaal binnen de eerste ronde te beslissen. Primus zou het opnemen in Februari 2017 tegen de eveneens ongeslagen Adam Piccolotti, echter raakte Piccolotti vlak voor het treffen geblesseerd en werd het gevecht gecanceld. Primus mocht vervolgens voor de titel vechten tijdens het grootste Bellator evenement aller tijden tegen Michael Chandler. Chandler brak zijn enkel vroeg in de eerste ronde, en mocht niet verder. Primus won via TKO. Echter wist hij de rematch niet te winnen. Daarna verloeg hij Tim Wilde met een schitterende gogoplata.

Peter Queally (MMA 12-5-1/Bellator 1-1) mag niet ontbreken op een Iers Bellator MMA evenement. Zo verloor hij zijn debuut van Myles Price en won hij daarna van Ryan Scope. Voor deze partijen was Queally actief bij onder andere FNG en BAMMA. Queally komt uit voor SBG Ireland en zal de arena groen, wit en oranje doen kleuren.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »