breaking news

Duane van Helvoirt in actie tijdens Shooto Pacific Rim Featherweight titelgevecht

January 22nd, 2020 | by Redactie
Duane van Helvoirt in actie tijdens Shooto Pacific Rim Featherweight titelgevecht
Shooto Japan
0

Op 29 maart 2020 vecht Duane van Helvoirt tegen de huidige kampioen Yutaka Saito. Dit gevecht valt onder de Shooto organisatie en zal ondersteund worden door ONE: Championship. Duane won vorig jaar al tweemaal onder de Shooto banner door Caol Uno en Takeshi Inoue te verslaan. Twee prestaties die hem een ticket bieden naar het goud.

Op het moment is Yutaka Saito de eigenaar van de Shooto Pacific Rim Featherweight titel. Deze 32-jarige Japanse strijder heeft een professioneel record van 14 om 7 (2). Al sinds dag 1 loopt Saito rond bij deze promotie en is ondertussen een groot favoriet bij het aanwezige publiek. Tijdens de vele overwinningen wist Agy Sardari hem afgelopen 6 mei 2019 te verslaan. Echter was dit geen gevecht voor de titel en bleef het goud in Japan. Ditmaal zet hij zijn titel wel op het spel en krijgt de Nederlandse Duane van Helvoirt de kans om deze te bemachtigen.

Duane is aardig op dreef mijn zijn overwinningsreeks Zo heeft hij in het jaar 2016, 2017, 2018 en 2019 slechts één keer verloren. Duane is bekend van zijn partijen tijdens de World Fighting League MMA, Fair FC en WFCA.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Tweet 20

Comments are closed.