breaking news

Driemaal is scheepsrecht? Edwards vs. Chimaev op 13 maart

January 13th, 2021 | by Redactie
Driemaal is scheepsrecht? Edwards vs. Chimaev op 13 maart
UFC
0

Het gevecht tussen Leon Edwards en Khamzat Chimaev, dat al tweemaal werd uitgesteld is opnieuw ingepland, ditmaal voor 13 maart aanstaande. Dit zei Dana White in een interview met MMA Junkie

In wat al een slecht jaar was voor Leon Edwards, kreeg hij nog een zware klap te verduren. De Engelsman testte positief op COVID-19 en zag zijn gevecht met Khamzat Chimaev afgelast worden. In maart werd zijn ontmoeting met Tyron Woodley ook al wegens het coronavirus afgelast. In juli 2019 vocht hij, tegen Rafael dos Anjos, voor het laatst. Dit gevecht won hij, waardoor zijn winstreeks opliep naar acht.

Khamzat Chimaev krijgt in Leon Edwards zijn grootste test tot nu toe. De in Tsjetsjenië geboren Zweed maakte in juli zijn UFC debuut, en heeft sindsdien de harten van MMA-fans weten te veroveren. Zo vocht hij in juli twee keer, in twee verschillende gewichtsklassen, en wist hij beide gevechten, tegen John Phillips en Rhys McKee, op dominante wijze te winnen. Dit deed hij in tien dagen tijd, wat hem de eerste UFC-vechter maakte die dit ooit deed. Vervolgens sloeg hij in september Gerald Meerschaert, binnen zeventien seconden, knock-out. In drie gevechten wist Chimaev alle drie zijn tegenstanders te finishen wat hem drie “Performance of the Night” bonussen opleverde.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »