breaking news

Drie nieuwe gevechten toegevoegd aan UFC evenementen in December

October 21st, 2016 | by Marcel Dorff

De UFC heeft eerder vandaag drie gevechten toegevoegd aan evenementen die in December zullen plaatsvinden. Hieronder meer informatie over de gevechten.

TUF 24 Finale (3 December 2016 in Las Vegas, Nevada)

Het gevecht tussen de Moldaviër Ion Cutelaba (MMA 12-2-0-1/UFC 1-1-0-0) en de Amerikaan Jared Cannonier (MMA 8-1/UFC 1-1) is aan het evenement toegevoegd. Cutelaba verloor zijn zeer attractieve UFC debuut van de Canadese Let Misha Cirkunov, maar had eerder deze maand meer succes. Cutelaba versloeg Jonathan Wilson en boekte hiermee zijn eerste UFC overwinning. Cannonier had net als Cutelaba een minder UFC debuut. ”The Killa Gorilla” verloor via KO in de eerste ronde van Shawn Jordan. Cannonier kwam echter keihard terug afgelopen April in Zagreb. Daar versloeg hij de Fransman Cyril Asker via KO in de eerste ronde, hetgeen wat hem de Performance of the Night bonus opleverde.

UFN 102 (9 December 2016 in Albany, New York)

TUF 23 Light-Heavyweight Winnaar Andrew Sanchez (MMA 8-2/UFC 1-0) zal het opnemen tegen Trevor Smith (MMA 14-6/UFC 4-3). Sanchez zal hiermee zijn Middleweight debuut maken in de UFC. De TUF winnaar wist in de finale Khalil Rountree via een vrij eenzijdig Unanimous Decision te verslaan. Trevor Smith kwam in 2013 doordat de UFC, Strikeforce overnam de organisatie binnen. Smith wisselt goede prestaties af met mindere. Op dit moment heeft hij een 2 fight winstreak met overwinningen op Dan Miller en afgelopen Augustus tegen Joe Gigliotti.

UFC on FOX 22 (17 December 2016 in Sacramento, Californië)

Ook Frankenstein is weer van de partij. De ongeslagen Luis Henrique da Silva (MMA 11-0/UFC 2-0) neemt het op tegen de eveneens ongeslagen nieuwkomer Paul Craig (MMA 8-0/UFC 0-0). Frankenstein wist tijdens zijn debuut in de UFC meteen te imponeren. Hij versloeg Jonathan Wilson via TKO in de tweede ronde. Ook zijn tweede gevecht won Luis Henrique in de UFC. Joachim Christensen werd in de tweede ronde gefinisht via Armbar Submission. Paul Craig is een van de nieuwste toevoegingen aan de UFC Light-Heavyweight divisie. De Schot is ongeslagen in zijn Pro-MMA carrière en komt als BAMMA Light-Heavyweight Kampioen de UFC binnen. ”The Bearjew” heeft een 100% finishratio en won zeven van zijn acht partijen via submission. De andere overwinning kwam via TKO. Wat ook opvalt is dat Craig slechts eenmaal de tweede ronde zag, al zijn andere partijen werden in de eerste ronde beslist.

nieuwe

Leave a Reply

Translate »