breaking news

Drie nieuwe gevechten en een gecancelde partij voor UFC 266 op 25 september in Las Vegas

July 28th, 2021 | by Marcel Dorff
Drie nieuwe gevechten en een gecancelde partij voor UFC 266 op 25 september in Las Vegas
UFC
0

De UFC heeft middels een persbericht de partijen bekend gemaakt voor het UFC 266 evenement dat op 25 september plaats zal vinden in Las Vegas. Zoals bekend zal het evenement voorzien van twee titelpartijen (Volkanovski/Ortega en Shevchenko/Murphy) en een vijf ronden partij tussen Nick Diaz en Robbie Lawler. Echter stonden ook op dit persbericht drie nieuwe partijen.

In de Middleweight divisie maakte Nick Diaz’ teamgenoot/protegé Nick Maximov zijn UFC debuut. Hij neemt het op tegen Karl Roberson. Eveneens zien we ook een zeer interessante partij in de Bantamweight divisie tussen Ricky Simón en de Dagestani Timur Valiev. Tot slot is ook de tot twee keer verschoven partij tussen Shamil Abdurakhimov en Chris Daukaus toegevoegd aan het evenement.

Helaas is er ook een uitvaller. ESPN Deportes meldt dat Tatiana Suarez geblesseerd is geraakt en niet langer zal vechten tegen Roxanne Modafferi. ESPN meldt eveneens dat de UFC gaat proberen het gevecht te herboeken. Echter kunnen wij melden dat de UFC probeert Modafferi op de kaart te houden en zoekt voor een nieuwe tegenstander.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »