breaking news

Drie nieuwe gevechten aangekondigd voor UFC 236

February 23rd, 2019 | by Stefan Van Erp
Drie nieuwe gevechten aangekondigd voor UFC 236
UFC
0

Zojuist zijn er drie nieuwe gevechten aangekondigd voor UFC 236. Eryk Anders zal het op gaan nemen tegen Khalik Rowntree in de Light Heavyweight divisie, Montel Jackson neemt het in de Bantamweight divisie op tegen Andre Soukhamtath en Ovince Saint Preux neemt het in een rematch op tegen Nikita Krylov. UFC 236 wordt gehouden op 13 april in Atlanta.

Powered by Aiki Budo.

Anders vs Rountree

Eryk Anders zit in een mindere fase van zijn carrière. De 32-jarige Amerikaan verloor zijn laatste 2 partijen tegen respectievelijk Thiago Santos (TKO) en Elias Theodorou (Decision). Anders heeft binnen de UFC een record opgebouwd van 3 winstpartijen en 3 verliespartijen. Een verlies tegen Rowntree zou het einde van zijn UFC carrière kunnen betekenen. Khalil Rountree zit daarentegen in een positievere flow. De Amerikaan versloeg Gokhan Saki in zijn laatste partij via een TKO en jaagt op een plek in de rankings. Rountree kwam de UFC binnen via TUF 23 waar hij gecoached werd door Joanna Jedrzejczyk. Hij kwam destijds het huis binnen via een TKO met harde soccerkicks naar het lichaam van zijn tegenstander.

Jackson vs Soukhamtath

Montel Jackson kwam de UFC binnen met een verlies tegen Ricky Simon via een Decision. Jakson herstelde zich en won zijn laatste partij op overtuigende wijze van Brian Kelleher via een Submission in de eerst ronde en bevestigde dat hij een rising star in de divisie is. Nu mag hij het op gaan nemen tegen Andre Soukhamthath die ook van een overwinning afkomt. De 30-jarige versloeg Jonathan Martinez via een decision en had deze overwinning hard nodig nadat hij 3 van zijn voorgaande 4 partijen had verloren

 

Saint Preux vs. Krylov

Ovince Saint Preux zit in een wisselvallige periode. De Amerikaan verloor 2 van zijn laatste 3 partijen. Saint Preux staat bekend om zijn Von Flue Choke. Met deze techniek wist hij 3 tegenstanders te verslaan. Een van deze tegenstanders is staat nu wederom tegenover hem. Nikita Krylov zit op dit moment in hetzelfde parket als Saint Preux. Ook hij verloor 2 van zijn laatste 3 partijen. Echter staan beide vechters bekend om hun attractieve stijl en lijkt ook dit gevecht vuurwerk op te gaan leveren.

 

Volg MMA DNA voor al het MMA nieuws uit binnen- en buitenland! 

Comments are closed.

Translate »