breaking news

Drie gevechten toegevoegd aan ARES FC 2 inclusief de terugkeer van “Reug Reug”

February 11th, 2020 | by Marcel Dorff
Drie gevechten toegevoegd aan ARES FC 2 inclusief de terugkeer van “Reug Reug”
ARES FC
0

De ARES FC organisatie van MMA Factory Paris coach Fernand Lopez heeft drie nieuwe gevechten toegevoegd aan de ARES FC 2 card die op 3 april aanstaande in het Vorst Nationaal te Brussel, België zal plaatsvinden. De Senegalese sensatie “Reug Reug” maakt voor de tweede keer in zijn nog jonge MMA carrière zijn opwachting tegen de eveneens ongeslagen Ivan Romanov. De organisatie maakte nog twee gevechten bekend voor dit evenement.

Buiten het gevecht van de immens populaire “Reug Reug” (echte naam Oumar Kane) zal ook de Marokkaanse Française Rizlen Zouak wederom haar opwachting maken tegen Jamila Sandora. Beide vrouwen vochten in december tijdens het eerste ARES FC evenement in Senegal al tegen elkaar. Toen moest de partij onderbroken worden door hevige regenval (evenement was in de open lucht). Hierdoor zullen beide vrouwen elkaar nogmaals treffen, echter ditmaal overdekt.

Tot slot zal ook UFC veteraan Luis Henrique de Oliveira zijn promotionele debuut maken voor de organisatie. Hij treft in de Heavyweight divisie de Litouwer Teodoras Aukstuolis.

Reug Reug baarde opzien in zijn MMA debuut door Sofiane Boukichou te finishen en hem meerdere malen door de lucht te smijten.

Bekijk hieronder de card tot dusver.
– Nordine Taleb vs. Maarten Wouters
– John Moraga vs. Hector Sandoval
– “Reug Reug” vs. Ivan Romanov
– Rizlen Zouak vs. Jamila Sandora
– Luis Henrique de Oliveira vs. Teodoras Aukstuolis

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »