breaking news

Drakkar Klose vs. Jai Herbert toegevoegd aan UFC evenement op 20 februari 2021

December 12th, 2020 | by Marcel Dorff
Drakkar Klose vs. Jai Herbert toegevoegd aan UFC evenement op 20 februari 2021
UFC
0

Drakkar Klose zal op 20 februari 2021 terugkeren in de Octagon. In de Lightweight divisie is de Engelsman Jai Herbert de tegenstander. Herbert gaat op zoek naar zijn eerste overwinning binnen de UFC. Beide mannen treffen elkaar op een nog onbekende locatie. MMA Junkie wist de partij te melden.

Drakkar Klose (MMA 11-2-1/UFC 5-2-0) vecht sinds 2014 op professioneel niveau. Fight Ready vechter uit Glendale, Arizona mocht debuteren voor de UFC in dezelfde staat als waar hij traint. Ondanks dat Klose een late replacement was voor Jordan Rinaldi zorgde hij voor een zeer sterke partij tegen Devin Powell. Klose zou het gevecht begin 2017 dik verdiend winnen via Unanimous Decision. Vervolgens werd Klose gematcht tegen de eveneens op dat moment ongeslagen Engelsman Marc Diakiese. Klose wist het gevecht via Split Decision te winnen en bleef hierdoor ongeslagen. Echter ging het voor Klose mis tijdens UFC 218 in Detroit in December 2017. De Zweed David Teymur was via Unanimous Decision te sterk waardoor Klose tegen het eerste Pro-MMA verlies van zijn carrière opliep. Klose kwam voordat hij bij de UFC tekende over van de RFA organisatie (inmiddels LFA) waar hij in September 2016 won via Unanimous Decision van Hugh Pulley. Klose staat bekend om zijn sterke standup game en wist in 2015 de Rage in the Cage titel te pakken. Klose wist in Juli 2018 zijn derde overwinning binnen de UFC te pakken. Via Unanimous Decision werd overtuigend gewonnen van Lando Vannata. Klose werd vervolgens ingepland tijdens UFC Milwaukee in December 2018 tegen Bobby Green. In een zeer gelijkwaardige partij won Klose uiteindelijk via Unanimous Decision. Klose werd vervolgens gematcht tegen Beneil Dariush. Echter raakte Dariush geblesseerd en werd het gevecht van de UFC Sacramento card geschrapt. Klose werd door de UFC snel opnieuw ingeroosterd tijdens UFC 241 in Anaheim een maand later tegen Christos Giagos. In een zeer attractieve partij won Klose via Unanimous Decision. Helaas voor Klose ging het in Maart 2020 mis tegen Beneil Dariush. Klose werd voor het eerst in zijn carrière gefinisht. Hij verloor in de tweede ronde via KO.

Embed from Getty Images

Jai Herbert (MMA 10-2/UFC 0-1) is een Engelse MMA vechter die na een ongeslagen amateur carrière in 2015 zijn debuut maakte bij de professionals. Herbert imponeerde in zijn eerste twee pro gevechten en werd getekend door de BAMMA organisatie. Herbert won zijn eerste twee gevechten voor BAMMA voortijdig en mocht zodoende om de vacante Lightweight titel vechten tegen Rhys McKee. McKee verraste Herbert via KO in de eerste ronde. Vervolgens zou Herbert nog eenmaal succesvol voor BAMMA vechten alvoren hij in 2018 de overstap maakte naar Cage Warriors. Herbert wist bij Cage Warriors zijn eerste drie partijen te winnen. Onder meer Erdi Karatas en Joe McColgan werden verslagen. Hierdoor mocht Herbert voor de vacante titel vechten tegen Jack Grant. Herbert won de titel door Grant in de derde ronde via TKO te finishen. Vervolgens verdedigde hij eenmaal de titel tegen Cain Carrizosa. Herbert won via KO in de eerste ronde en zou vervolgens tijdens UFC Londen in Maart 2020 op short notice zijn debuut maken tegen Marc Diakiese. Echter werd het evenement in verband met COVID-19 gecanceld waardoor Herbert zijn debuut moest uitstellen. Uiteindelijk maakt Herbert zijn UFC debuut vier maanden later tegen Francisco Trinaldo. Herbert verloor in de derde ronde via KO.

Embed from Getty Images

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »