breaking news

Doo Ho Choi vraagt om Cub Swanson rematch tijdens UFC Fight Night Busan

October 14th, 2019 | by Redactie
Doo Ho Choi vraagt om Cub Swanson rematch tijdens UFC Fight Night Busan
UFC
0

In 2016 deelden Doo Ho Choi en Cub Swanson al een keer de Octagon. Destijds bezorgden beide featherweights een spectaculaire partij die werd uitgeroepen tot ‘Fight of the Year’. Drie jaar later zou Choi graag een rematch met Swanson willen afwerken, en het liefst doet de Zuid-Koreaan dat op 21 december in zijn geboorteland. 

De UFC gaat het jaar afsluiten in Zuid-Korea, en eerder werd al melding gemaakt dat Brian Ortega en ”The Korean Zombie” het hoofdgevecht gaan verzorgen. Nadat Swanson afgelopen weekend overtuigend won van Kron Gracie zei hij tegenover de camera dat hij absoluut naar een rematch met Choi uitkijkt.

Swanson : ”Dat gevecht was er eentje die men nooit meer zal vergeten en Choi is de perfecte danspartner om zoiets nog een keer te doen. Ja, ik sta open voor dat gevecht en ik hoop dat het rond gaat komen maar ik weet niet of 21 december al gaat lukken”.

Choi verloor zijn laatste twee partijen (Swanson en Stephens) en is al niet meer in de Octagon verschenen sinds 14 januari van dit jaar. Hij hoopt wel van de partij te zijn op 21 december.

 

Comments are closed.

Translate »