breaking news

Donovan Frelow vervangt Timur Valiev tegen Bekbulat Magomedov

March 7th, 2017 | by Marcel Dorff

Zojuist is bekend geworden dat een van de drie titelgevechten die gepland stond voor WSOF 35 gewijzigd is. Timur Valiev zou het opnemen tegen landgenoot Bekbulat Magomedov voor de WSOF Bantamweight titel. Echter is Valiev geblesseerd geraakt aan zijn elleboog en zal hij vervangen worden door Donovan Frelow. WSOF 35 blijft dus uit drie titelgevechten bestaan.

Bekbulat Magomedov (MMA 17-1/WSOF 1-1) maakte in 2015 als ongeslagen MMA vechter zijn WSOF debuut. De Rus die geboren is in Mackhachkala, Dagestan verloor zijn debuut via Split Decision tegen Josh Hill. Magomedov herpakte zicht in Oktober 2016 door Jesse Brock via Unanimous Decision te verslaan. Ondanks een 1-1 record binnen de organisatie ziet WSOF een mooie toekomst in het verschiet liggen voor Magomedov en mag hij al voor de titel vechten.

Donovan Frelow (MMA 6-1/WSOF 2-1) is een Amerikaan die uitkomt voor Wand Fight Team. Frelow debuteerde in 2015 voor WSOF met een Unanimous Decision win tegen Taylor McCorriston. Nadat een half jaar later ook zijn tweede partij winnend werd afgesloten tegen Carlos Garcia, werd de op dat moment ongeslagen Frelow gekoppeld aan de eveneens ongeslagen Rus Magomed Bibulatov. In een gevecht voor de Flyweight titel versloeg Bibulatov de Amerikaan via Unanimous Decision. Bibulatov is inmiddels naar de UFC overgestapt. Frelow krijgt nu de kans om een gewichtsklasse hoger alsnog de titel te pakken.

18 maart 2017 | Turning Stone Resort Casino | Verona, New York, USA.

WSOF 35: Ivanov vs. Jordan

MAIN CARD (05.00u op NBCSN) PRELIMINARY CARD
Blagoy Ivanov vs. Shawn Jordan HEAVY.CHAMPIONSHIP Hakeem Dawodu vs. Steven Siler
Lance Palmer vs. Andre Harrison FEATHER.CHAMPIONSHIP Andrews Nakahara vs. Emmanuel Wallo
Bekbulat Magomedov vs. Donovan Frelow BANTAM.CHAMPIONSHIP Tom Marcellino vs. Bill Jones
Abubakar Nurmagomedov vs. Matt Secor Islam Mamedov vs. Natan Schulte
Phil Hawes vs. Eli Wynter
Alexandre Almeida vs Steven Rodriguez
Bruce Boyington vs. Rodrigo Almeida
Robert Spinelli vs. Fabian Miranda

Comments are closed.

Translate »