breaking news

Donovan Desmae treft Hubert Geven tijdens Cage Warriors 94 in Antwerpen

April 30th, 2018 | by Marcel Dorff
Donovan Desmae treft Hubert Geven tijdens Cage Warriors 94 in Antwerpen
Cage Warriors
0

De Cage Warriors organisatie heeft bekend gemaakt dat de Belg Donovan Desmae op 16 Juni 2018 de degens kruist met de Nederlander Hubert Geven. De België vs. Nederland partij zal plaatsvinden in de Lotto Arena te Antwerpen, België. Beide mannen treffen elkaar in de Lightweight divisie op de Main Card van de avond.

Donovan Desmae (MMA 11-4/CW 2-1) is een Belg die zijn MMA carrière begon in 2012. Na een matige start wist Desmae echter een winstreak van acht partijen neer te zetten met onder meer een zeer knappe Guillotine Choke Submission overwinning tegen de Fransman Cosmin Tutu. In 2017 tekende Desmae een contract bij de Cage Warriors organisatie. Tijdens zijn debuut verloor Desmae van voormalig TUF veteraan en BAMMA Kampioen Martin Stapleton via Unanimous Decision. Echter wist Desmae zijn daarop volgende twee partijen voor de Cage Warriors organisatie te winnen. Zo werd vorig jaar in Antwerpen Aiden Lee verslagen, en werd tijdens zijn meest recente partij gewonnen in de eerste ronde via TKO tegen Richard Williams.

Hubert Geven (MMA 11-3/CW 0-0) is een talentvolle Nederlandse vechter. Geven begon zijn Pro-MMA carrière in 2012. Na twee goede overwinningen in zijn eerste twee partijen, verloor Geven in zijn derde partij van Hamid Sultanbiev. Geven wisselde vervolgens goede met mindere prestaties af en wist onder meer Erdi Karatas via Rear Naked Choke Submission te finishen. Geven heeft inmiddels een winstreak van drie partijen en wist in zijn laatste partij de Clan Wars titel op zijn naam te schrijven door Maciej Gierszewski via Triangle Choke Submission in de eerste ronde te finishen. Nu zal Geven zijn debuut gaan maken voor Cage Warriors.

Eveneens werden nog twee vrouwen partijen toegevoegd aan de card. Leah McCourt ontmoet Manon Fiorot in een Catchweight gevecht van 138lbs. En in de Strawweight divisie neemt Eva Dourthe het op tegen Cory McKenna.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »