breaking news

Dokter geeft Tony Ferguson groen licht

August 13th, 2018 | by Redactie
Dokter geeft Tony Ferguson groen licht
UFC
0

De oud Ultimate Fighting Championship (UFC) Lightweight interim kampioen heeft groen licht gekregen van de dokter. Tony Ferguson liep in zijn aanloop naar UFC 223 een blessure op die vier maanden herstel vroeg. Na voldoende rust en het uitvoeren van de juiste oefeningen staat Ferguson weer op de mat om te trainen voor een MMA partij.

Powered by Aiki Budo.

Tony Ferguson hoopte in april zijn overwinningsreeks te verlengen naar elf door Khabib Nurmagomedov te verslaan. Echter gooide een knieblessure roet in het eten en veegde hem van de kaart. Naast deze tegenslag, ontving hij later het nieuws dat zijn interim titel ongeldig is gemaakt en dat zijn originele tegenstander nu vecht tegen de Ierse superster Conor McGregor.

Tony maakte het nieuws bekend via social media:

https://twitter.com/TonyFergusonXT/status/1028180634034888704

De organisatie heeft nog niet gereageerd op het nieuws. Het is nog onbekend wie er tegen Ferguson gaat vechten. Ondertussen hebben enkele atleten in de divisie mooie uitdagingen staan. Zo vecht Dustin Poirier tegen Nate Diaz en kijkt de hele wereld naar het titelgevecht tussen Khabib en McGregor.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Tweet 20

Comments are closed.