breaking news

Dit is de tegenstander van Gegard Mousasi

June 18th, 2019 | by Lennart Van Arendonk
Dit is de tegenstander van Gegard Mousasi
Bellator MMA
0

Aanstaande zaterdag 22 juni vecht Gegard Mousasi tegen Rafael Lovato Jr. Het gevecht zal plaatsvinden in de SSA Arena in Wembley, Londen, Verenigd Koninkrijk en staat ingeroosterd als afsluiter van de avond. Mousasi verwacht hier zijn Bellator Middleweight titel voor de derde keer te verdedigen. Echter zal Lovato er alles aan doen om dit te voorkomen.

Powered by Aiki Budo.

Naast Gegard Mousasi en Rafael Lovato stappen er nog meer atleten op het canvas om te strijden voor de winst. Vooral voor het Nederlandse publiek zijn de partijen van Melvin Manhoef, Costello van Steenis en Denise Kielholtz interessant. Daarnaast verwachten namen Paul Daley, Erick Silva, James Gallagher, Fabian Edwards, Aaron Chalmers en Nathan Rose ook spectaculaire overwinningen te boeken.

Al met al is de kaart dus goed gevuld!

Wie is de tegenstander van Mousasi?

Rafael Lovato Jr. maakte pas op 31-jarige leeftijd zijn MMA debuut. Echter was hij daarvoor al jaren actief in het Braziliaanse Jiu Jitsu circuit. Hij is één van de drie Amerikanen die ooit het wereldkampioenschap heeft gewonnen.

Lovato is geboren in Cincinnati, Ohio en is momenteel 35 jaar oud. Dit is slechts twee jaar ouder dan de 33-jarige Mousasi. Lovato kent een ongeslagen professioneel record van 9 om 0 en heeft al vijf partijen bij de Bellator MMA gevochten.

Met een derde dan BJJ zwarte band debuteerde Lovato in 2014 bij de Legacy Fighting Championship organisatie. Hier won hij vier partijen en ontving hierbij de Legacy FC Middleweight titel.

Begin 2017 pikte Bellator MMA hem Lovato op. Hij had een ongelooflijk sterk debuut en verloeg Charles Hackmann met een technische knock-out na 13 seconden.
Ook zijn volgende partij tegen Roufusport vechter Mike Rhodes is voor de bel beëindigd. En dit is gevolgd met overwinningen van Chris Honeycutt, Gerald Harris en John Salter.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »