breaking news

Dillon Danis maakt professioneel MMA debuut tijdens Bellator 198

March 15th, 2018 | by Stefan Van Erp
Dillon Danis maakt professioneel MMA debuut tijdens Bellator 198
Bellator MMA
0

Bellator MMA maakte in 2017 bekend dat Dillon Danis zijn opwachting zal gaan maken voor de promotie. Zojuist maakten zij bekend dat hij nu daadwerkelijk zijn debuut gaat maken tijdens Bellator 198 op 28 april aanstaande. Danis gaat het in zijn eerste professionele MMA gevecht opnemen tegen Kyle Walker
 
Kyle Walker (2-4) vecht sinds 2013 mee in het professionele circuit en begon met 2 overwinningen in zijn eerste 3 partijen. Walker nam daarna even afstand van MMA en keerde terug voor Shamrock FC. Daar ging het echter niet zo lekker en Walker verloor 3 partijen op rij. Toch mag hij nu zijn debuut gaan maken voor Bellator. Het lijkt er dan ook op dat de promotie Walker zorgvuldig heeft uitgezocht om Danis rustig te kunnen brengen.
 
Dillon Danis (0-0) is een protégé van SBG Ireland. Danis zette zijn eerste stappen in het BJJ bij Marcelo Garcia in New York. Danis won vervolgens het IBJJF wereldkampioenschap met en zonder Gi. Danis staat bekend als een uitgesproken vechter en Conor McGregor zag hem tijdens een BJJ toernooi. Hij vroeg vervolgens of Danis hem kon helpen voor zijn rematch tegen Nate Diaz. Danis deed dit en tekende later een contract bij SBG. Nu staat hij dus voor zijn eerste partij in het professionele MMA.
 
Volg MMA DNA voor al het MMA nieuws uit binnen- en buitenland! 

Comments are closed.

Translate »