breaking news

Dillon Danis haakt geblesseerd af van Bellator 238

January 18th, 2020 | by Lennart Van Arendonk
Dillon Danis haakt geblesseerd af van Bellator 238
Bellator MMA
0

Dillon Danis is niet in staat om tijdens Bellator 238 te vechten. Hij zou op de kaart staan tegenover Kegan Gennrich maar moet vanwege een knieblessure het gevecht annuleren. Danis zal waarschijnlijk ook niet in de hoek verschijnen van zijn vriend Conor McGregor.

Danis liep tijdens de weging van UFC 246 rond op krukken en kreeg hier veel vraag naar. Hij bevestigde de blessure bij ESPN en verwacht een spoedig herstel. Er was operatie nodig om de meniscus van zijn rechter knie te herstellen.

Denis tekende in 2017 zijn contract bij Bellator MMA en heeft sinds dien twee partijen gevochten. Zijn grote mond zorgen keer op keer voor opmerkelijke nieuwsberichten. Ondertussen heeft hij iedere grote naam in de sport wel uitgenodigd voor een partij, maar op dit moment staan alleen nog Kyle Walker en Max Humphrey in zijn lijst.

Bellator 238 kent nog gevechten tussen Julia Budd vs. Cris Cyborg, Darrion Caldwell vs. Adam Borics en Sergio Pettis vs. Alfred Khashakyan. Naast het gevecht tussen Danis vs. Gennrich zijn Khonry Gracie en Hector Saldana ook uitgevallen.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »