breaking news

Dillon Danis daagt Jon Jones uit na indrukwekkende overwinning

June 15th, 2019 | by Lennart Van Arendonk
Dillon Danis daagt Jon Jones uit na indrukwekkende overwinning
Bellator MMA
0

Afgelopen vrijdag 14 juni vocht Dillon Danis zijn tweede professionele Mixed Martial Arts partij. Hij deed dit tijdens Bellator 222 in New York City en verloeg zijn tegenstander Max Humphrey in de eerste ronde met een armklem. Na het ontvangen van de winst noemde hij zichzelf de beste ter wereld en maakte een call-out naar Rory MacDonald en Jon Jones.

Powered by Aiki Budo.

De Amerikaanse Jiu Jitsu specialist staat naast zijn ontzettend hoge kwaliteiten op de wedstrijdmat ook bekend om zijn gronde mond. Sinds kort heeft hij deze wedstrijd mat ingeruild voor het canvas in de kooi. Hij heeft een record van 2 om 0 en dwong Kyle Walker en Max Humphrey om af te kloppen in de eerste ronde. Tijdens zijn overwinningsinterview vroeg hij om een gevecht tegen Rory MacDonald en Jon Jones: “I said this before, I’m the f***ing best in the world. I said that already and I say it again. Let’s see who gets in here and stops me. Rory, Jon Jones, any of those b*****s, come and get it.”

De vechtsportwereld keek mee tijdens zijn gevecht en reageerde hierop:

https://twitter.com/FunkMaster_UFC/status/1139739118194348032?r

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »