breaking news

Diego Sanchez treft Mickey Gall tijdens UFC 235 in Las Vegas

December 14th, 2018 | by Marcel Dorff
Diego Sanchez treft Mickey Gall tijdens UFC 235 in Las Vegas
UFC
0

De originele TUF winnaar Diego Sanchez keert terug in de Octagon op 2 Maart 2019. Tijdens UFC 235 in Las Vegas, Nevada stuit “The Nightmare” op Mickey Gall. Beide mannen treffen elkaar in de T-Mobile Arena in de Welterweight divisie. Het gevecht zal deel uit maken van de Preliminary Card.

Diego Sanchez (MMA 28-11/UFC 17-11) behoeft geen introductie. Sanchez was de winnaar van het allereerste seizoen van The Ultimate Fighter. Sanchez heeft overwinningen tegen Nick Diaz, Takanori Gomi, Jim Miller, Joe Stevenson, Clay Guida, Ross Pearson & Kenny Florian op zijn resumé en is niet weg te denken uit de UFC. Sanchez heeft het de laatste jaren wat moeilijker en won slechts drie van zijn laatste tien wedstrijden. Zijn gevecht op UFC 200 tegen Joe Lauzon eindigde in een drama voor Sanchez. Sanchez werd voor het eerst in zijn carrière gestopt door stoten. Sanchez zou zich echter in November 2016 revancheren voor zijn verlies tegen Lauzon tegen nieuwkomer Marcin Held. In een zeer aantrekkelijk gevecht was Sanchez uiteindelijk de Pool Held via Unanimous Decision de baas. Echter in April 2017 ging Sanchez voor het eerst in zijn carrière écht KO. In de eerste ronde tijdens zijn gevecht in Nashville versloeg Al Iaquinta de JacksonWink MMA vechter via KO binnen twee minuten. Sanchez kon vervolgens tijdens UFC Norfolk ook het tij niet keren. Matt Brown was via een venijnige ellenboog te sterk en finishte hiermee Sanchez. Sanchez wist vervolgens in September 2018 het tij wél te keren. Tegen Craig White werd op een overtuigende manier via Unanimous Decision gewonnen.

Embed from Getty Images

Mickey Gall (MMA 5-1/UFC 4-1) is een vechter die uitkomt voor Miller Brothers MMA. Gall kwam voor het eerst in beeld tijdens de tweede aflevering van ”Dana White Lookin’ for a Fight”. Gall won zijn partij voor de Dead Serious MMA promotie en daagde CM Punk uit. Dana White was geïnteresseerd, maar nog niet geheel overtuigd. Gall mocht zijn UFC debuut maken begin 2016 tegen de in het MMA debuterende Mike Jackson. Als Gall won zou hij zijn gewenste partij tegen CM Punk krijgen. Gall had weinig moeite met Jackson en versloeg hem via Rear Naked Choke Submission vroeg in de eerste ronde. Gall kreeg vervolgens zeven maanden later zijn gewenste partij tegen CM Punk. CM Punk was kansloos vanaf de start en verloor via Rear Naked Choke Submission in de eerste ronde. Gall daagde na het gevecht Sage Northcutt uit. De UFC zag dit wel zitten en plande de match-up in tijdens het Co-Main Event van UFC on FOX 22 in Sacramento, Californië. Gall had het lastig in de eerste ronde, maar wist uiteindelijk in de tweede ronde orde op zaken te stellen en het gevecht wederom via Rear Naked Choke Submission te winnen. Gall keerde vervolgens in November 2017 terug in de Octagon in New York tegen Randy Brown. Gall werd gedomineerd door Brown en verloor uiteindelijk via Unanimous Decision. Het eerste verlies voor Gall in zijn Pro-MMA carrière. Gall kwam echter in Augustus 2018 tijdens UFC Lincoln zeer sterk terug. Via Rear Naked Choke Submission in de eerste ronde versloeg Gall zijn tegenstander George Sullivan.

Embed from Getty Images

Powered by Aiki Budo.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »