breaking news

Diego Ferreira en Beneil Dariush treffen elkaar in rematch

November 30th, 2020 | by Jamal Boussenaf
Diego Ferreira en Beneil Dariush treffen elkaar in rematch
UFC
0

Lightweights Diego Ferreira en Beneil Dariush gaan het op 6 februari, tijdens een UFC Fight Night, tegen elkaar opnemen, zo meldt Brett Okamoto van ESPN. De vechters troffen elkaar, in 2014, al eerder in de octagon, toen kwam Dariush als winnaar uit de strijd.

De Braziliaan Diego Ferreira is bezig aan een sterke reeks. Na twee verloren gevechten op rij, in 2014 en 2015, wist hij niet meer te verliezen. Hij wist zijn laatste zes gevechten te winnen, waarvan er drie eindigde doormiddel van een finish. In januari versloeg Ferreira de voormalig UFC lightweight kampioen Anthony Pettis, via een ‘rear naked choke’. Dit leverde hem de ‘Performance of the Night’ bonus op.

Beneil Dariush is momenteel bezig aan een winstreeks van vijf gevechten, die hij, in 2018, met een unanimous decision winst tegen Thiago Moisés startte. Vervolgens wist hij de andere vier gevechten via een finish te winnen, waardoor hij drie ‘Performance of the Night’ bonussen kreeg. In zijn meest recente gevecht, in augustus, wist hij Scott Holtzman via een ‘spinning back fist’ knock-out te slaan. Een ‘Performance of the Night’ waardige prestatie, maar Dariush faalde het juiste gewicht te halen en kon daarom geen bonus krijgen.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »