breaking news

Dhiego Lima vervangt uitgevallen Sean Brady tegen Belal Muhammad

November 16th, 2020 | by Redactie
Dhiego Lima vervangt uitgevallen Sean Brady tegen Belal Muhammad
UFC
0

Nadat Sean Brady, wegens nog onbekende redenen, moest afzeggen leek het erop dat Belal Muhammad zonder tegenstander zou zitten. Maar Dhiego Lima steekt daar een stokje voor. MMA Junkie weet te melden dat de Braziliaan op 19 december de nieuwe tegenstander van Muhammad is.

Belal Muhammad wist in elf van zijn UFC-gevechten er acht te winnen. In zijn laatste acht gevechten verloor hij één keer, dit was in 2019 tegen Geoff Neal. Sindsdien is hij bezig met een winstreeks van drie gevechten, waaronder een ‘rear naked choke’ winst tegen Takashi Sato. Waar hij een “Performance of the Night” bonus voor kreeg. In juni wist hij Lyman Good via een unanimous decision te verslaan.

Dhiego Lima deed twee keer mee met The Ultimate Fighter en tweemaal mocht hij bij de UFC blijven. Na een onsuccesvolle eerste periode bij de organisatie keerde de Braziliaan in 2017 terug. Zijn eerste twee gevechten gingen verloren, maar sindsdien wist hij ze alle drie te winnen. In 2018 wist hij Chad Laprise knock-out te slaan, vervolgens wist Lima in 2019 twee keer via een split decision te winnen van Court McGee en Luke Jumeau. In februari zou hij het opnemen tegen Alex Morono, maar dit ging wegens een blessure niet door.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »