breaking news

Derek Anderson vs. Adam Piccolotti toegevoegd aan Bellator 189 in Uncasville

November 8th, 2017 | by Marcel Dorff
Derek Anderson vs. Adam Piccolotti toegevoegd aan Bellator 189 in Uncasville
Bellator MMA
0

Bellator MMA heeft naar buiten gebracht dat Derek Anderson en Adam Piccolotti het op 1 December 2017 tijdens Bellator 189 tegen elkaar zullen opnemen in een Catchweight gevecht van 160lbs. Beide mannen treffen elkaar in de Bellator Cage van het WinStar World Casino & Resort te Uncasville, Connecticut. Het gevecht maakt deel uit van de Main Card.

Derek Anderson (MMA 14-3-0-1/Bellator 5-3-0-0) maakte in 2013 als ongeslagen vechter zijn Bellator MMA debuut. Anderson versloeg in tijdens zijn debuut topcontender Patricky Freire via Unanimous Decision. Ook zijn tweede partij won Anderson, ditmaal via KO tegen Brandon Girtz. Tijdens zijn derde partij voor de organisatie liep Anderson tegen zijn eerste Pro-MMA verlies aan. De inmiddels naar de UFC overgestapte Marcin Held was via Triangle Choke Submission in de tweede ronde te sterk. Vervolgens werd in 2015 gewonnen van Danny Navarro, verrassend verloren van (inmiddels Kampioen) Brent Primus via Split Decision, maar vervolgens werd de rematch met Patricky Freire wel weer in winst omgezet. In Augustus 2016 versloeg Anderson de sterke Saad Awad via Unanimous Decision. Anderson zou het vervolgens opnemen tegen Paul Daley, maar Daley werd een dag voor het evenement om medische redenen van de card afgehaald. In Januari 2017 keerde Anderson terug in de Bellator Cage tegen Derek Campos. Naamgenoot Campos bleek over drie rondes via Unanimous Decision uiteindelijk te sterk. Anderson zou vervolgens in Mei dit jaar in Londen de kans krijgen om zijn kunsten te vertonen tegen de ongeslagen Michael Page. Echter raakte Page geblesseerd en werd het gevecht gecanceld.

Adam Piccolotti (MMA 9-1/Bellator 5-1) wordt gezien als een van de grootste talenten van de American Kickboxing Academy en vecht sinds 2015 voor Bellator. De vechter uit Half Moon Bay, Californië is doordat hij vooral op de Preliminary Cards vocht van Bellator bij het grote publiek nog vrij onbekend. In November 2016 maakte hij zijn Main Card debuut voor Bellator tegen Brandon Girtz. Piccolotti won via Unanimous Decision en had vervolgens een winstreak van negen in zijn MMA carrière waarvan vijf gevechten onder de Bellator banner. Piccolotti zou het begin dit jaar opnemen tegen de inmiddels Kampioen Brent Primus. Dit gevecht ging wegens een blessure echter niet door. Piccolotti keerde vervolgens in September dit jaar terug tegen Goiti Yamauchi. Yamauchi bleek echter een maatje te groot en bracht Piccolotti via Rear Naked Choke Submission in de eerste ronde zijn eerste Pro-MMA verlies van zijn carrière toe.

Comments are closed.

Translate »