breaking news

Derek Anderson meldt zich af voor het Main event van Bellator Londen tegen MVP

November 13th, 2019 | by Redactie
Derek Anderson meldt zich af voor het Main event van Bellator Londen tegen MVP
Bellator MMA/Kickboxing
0

Derek Anderson heeft zich noodgedwongen moeten afmelden voor zijn gevecht met Michael ‘Venom’ Page. Het gevecht stond als Main Event gepland voor Bellator in Londen op 23 november aanstaande. De reden waarom Anderson zich heeft afgemeld is niet bekend.

Het is de tweede keer dat het gevecht tussen Anderson en Page niet door kan gaan. Eerder dit jaar zouden beide heren tegen elkaar vechten tijdens Bellator 179. Toen was het Michael Page die zich terug moest trekken wegens een knieblessure.

Derek Anderson is een 29-jarige Amerikaan die in zijn carriere een record heeft opgebouwd van 16 winstpartijen en 3 verliespartijen. Anderson zit een uitstekende fase en wist vier van zijn laatste vijf partijen winnend af te sluiten. Zo won hij zijn laatste partij in oktober van dit jaar tegen Guilherme Bomba via een beslissing. Anderson vecht normaal zijn partijen in het lichtgewicht maar zou voor deze partij de stap maken naar het weltergewicht.

Michael Page behoeft eigenlijk geen introductie. De Engelsman is een van de spectaculairste vechters binnen Bellator en is een absolute publiekslieveling. Page staat bekend om zijn onorthodoxe vechtstijl en weet met grote regelmaat zijn tegenstanders te verrassen met zijn indrukwekkende arsenaal aan technieken.

Bellator is hard op zoek naar een vervanger voor Anderson. De verwachting is dan ook dat Page van de partij blijft in Londen.

Bellator Londen wordt live uitgezonden op Spike TV op 23 november aanstaande.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »