breaking news

Derde en laatste seizoen Kingdom vanaf 21 juli te zien op Videoland

July 6th, 2017 | by Lennart Van Arendonk

De Amerikaanse dramaserie Kingdom maakte op 8 oktober 2014 kennis met het grote publiek. Regisseur Byron Balasco verteld een verhaal over een MMA gym genaamd Navy St. Gym in Venice, Californië. Naast het wedstrijdvechten kampen de spelers ook met situaties buiten de kooi. Denk aan drugs, drank en relatieproblemen. het is aan sterren als Frank Grillo, Kiele Sanchez, Matt Lauria, Jonathan Tucker, Nick Jonas en joanna Going om de rollen te vervullen.

De serie Kingdom is ingedeeld in een begin, midden en einde. Vanaf 31 mei heeft het Amerikaanse publiek al kennisgemaakt met het slotseizoen, en vanaf 21 juli is het aan de Nederlanders om erachter te komen hoe het gaat met de Navy St. Gym. Het derde en laatste seizoen wordt uitgezonden via de video on demand-dienst Videoland.

MMA fans konden de afgelopen twee seizoen grote sterren op het witte doek voorbij zien komen. Zo waren onder andere Cub Swanson, Kenny Florian en Greg Jackson regelmatig te zien in het beeld. De serie is onder andere uitgezonden in Amerika, Australië, Canada, Peru, Ecuador, Argentinië, Colombia en Nederland.

Houd MMA DNA in de gaten voor meer MMA nieuws!

Comments are closed.

Translate »