breaking news

Dequan Townsend vervangt Justin Ledet tegen Dalcha Lungiambula tijdens UFC Minneapolis

June 26th, 2019 | by Marcel Dorff
Dequan Townsend vervangt Justin Ledet tegen Dalcha Lungiambula tijdens UFC Minneapolis
UFC
0

De UFC is er toch nog in geslaagd om een nieuwe tegenstander te vinden voor Dalcha Lungiambula aankomende zaterdag tijdens UFC Minneapolis. Dequan Townsend vervangt Justin Ledet en neemt het op tegen Lungiambula in de Light-Heavyweight divisie. Zo meldt de Zuid-Afrikaanse journalist Julian Kiewietz. Beide mannen treffen elkaar in de Octagon van het Target Center op de Preliminary Card.

Dalcha Lungiambula (MMA 9-1/UFC 0-0) is een vechter uit de Democratische Republiek Congo. Lungiambula startte zijn MMA carrière in 2014 bij de EFC organisatie. Tijdens zijn eerste twee jaar als professioneel vechter wist Lungiambula een record bij elkaar te vechten van vijf overwinningen en een verliespartij. Onder meer de sterke Yannick Bahati werd verslagen. Halverwege 2016 kreeg Lungiambula de kans om de Interim Light-Heavyweight titel bij de EFC organisatie te winnen. Lungiambula slaagde in die opzet door Tumelo Maphutha via Unanimous Decision te verslaan. Vervolgens werd voor de undisputed titel gewonnen tegen de ongeslagen Alan Baudot. Binnen 30 seconden besliste Lungiambula de partij via KO. Na vervolgens Stuart Austin verslagen te hebben tijdens zijn eerste verdediging mocht Lungiambula vechten om de Heavyweight titel tegen Andrew Van Zyl. Lungiambula won in Juni 2018 via Split Decision van Van Zyl en was de dubbel Kampioen. Lungiambula zou in Juni 2019 zijn UFC debuut gaan maken tegen Justin Ledet. Echter raakte Ledet geblesseerd waarna Dequan Townsend de tegenstander werd.

Afbeeldingsresultaat voor Dalcha Lungiambula

Dequan Townsend (MMA 21-8/UFC 0-0) maakte in 2012 zijn Pro-MMA debuut. Townsend is een meervoudig kampioen in zowel de TWC als WXC organisaties. Townsend begin zijn carrière als een Welterweight, maar is inmiddels actief in de Light-Heavyweight divisie. Townsend won zes van zijn laatste zeven wedstrijden alvorens hij bij de UFC tekende. Townsend maakt nu op short notice zijn debuut voor de UFC tegen Dalcha Lungiambula.

Afbeeldingsresultaat voor dequan townsend

Powered by Aiki Budo.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »