breaking news

Denise Kielholtz krijgt Petra Castkova als vervangende opponente aankomende vrijdag

April 2nd, 2018 | by Marcel Dorff
Denise Kielholtz krijgt Petra Castkova als vervangende opponente aankomende vrijdag
Bellator MMA
0

Denise Kielholtz zou aankomende vrijdag tijdens Bellator 196 in Boedapest, Hongarije vechten tegen de Oekraïense Lena Ovchynnikova. Echter is de Oekraïense geblesseerd geraakt waardoor Bellator MMA genoodzaakt was om op short notice een vervangster te vinden. De Tsjechische Petra Castkova zal nu haar opwachting maken tegen Kielholtz. Dit liet Kielholtz weten via haar Instagram account. De partij vind plaats vlak voor het Co-Main Event.

Denise Kielholtz (MMA 1-1/Bellator 1-0) is al jaren een van de beste kickboksters ter wereld. Met een record van 45-3 en een Bellator Kickboxing Record van 4-1 is ze de huidige titelhoudster in de Bellator Kickboxing Flyweight divisie. Kielholtz vocht tot dusver tweemaal op MMA regels. De eerste partij ging via Armbar Submission verloren in 2015 tegen Juliete de Souza Silva. Echter pakte Kielholtz tijdens haar Bellator MMA debuut wel een zeer indrukwekkende overwinning door Jessica Middleton via een Scarfhold Armbar te verslaan vroeg in de eerste ronde.

Petra Castkova (MMA 3-2/Bellator 0-0) is een Tsjechische MMA vechtster die sinds 2015 in het professionele circuit actief is. Na twee overwinningen in haar eerste twee partijen vocht Castkova niet in 2016 en keerde pas vorig jaar weer terug. Castkova verloor echter tijdens haar debuut voor eigen publiek voor de Oktagon organisatie, maar trok de later dat jaar recht met een overwinning. Echter verloor Castkova haar laatste partij voor de GMC organisatie tegen de Duitse Mandy Böhm via Unanimous Decision. Castkova stapt nu op short notice in tegen Kielholtz.

Comments are closed.

Translate »