breaking news

Denise Kielholtz gaat op herhaling tegen Gloria Peritore voor Bellator Kickboxing Flyweight Titel

September 22nd, 2016 | by Stefan Van Erp
Denise Kielholtz gaat op herhaling tegen Gloria Peritore voor Bellator Kickboxing Flyweight Titel
Bellator Kickboxing
0

Denise Kielholtz zal op 20 december in het Mandela Forum in Florence, Italië tijdens Bellator 167 vechten om de Flyweight titel tegen Gloria Peritore. Bellator 167 is een evenement dat bestaat uit zowel kickboks- als MMA wedstrijden. Het Main Event op Bellator zal gaan tussen de Italiaan Alessio “Legionarius” Sakara en Joey Beltran.

Voor Denise Kielholtz (44-3) is het de tweede keer dat zij vecht tegen Gloria Peritore (11-1-1). In de eerste wedstrijd verloor Denise via een controversiële Split Decision. Zij krijgt nu de kans zich te revancheren en voor de eerste Flyweight titel te vechten voor Bellator.

Alessio Sakara hoopt zijn succesvolle debuut voor Bellator een goed vervolg te geven. Zijn laatste wedstrijd was in april van dit jaar tijdens Bellator 152 (ook in Italië) tegen Brian Rogers (KO 1ste ronde).

Joey Beltran hoopt zijn winst vs verliespartijen weer gelijk te trekken in Bellator. Hij heeft inmiddels 7 wedstrijden voor de organisatie gevochten waar hij er 4 van verloor en 3 won.

20160623053857_1dx_9703

Leave a Reply

Translate »