breaking news

Denise Kielholtz en Djamil Chan vechten op 8 april in Turijn

February 7th, 2017 | by Stefan Van Erp

Bellator heeft vandaag bekend gemaakt dat zij wederom een samenwerking aangaan tijdens een evenement. Deze keer besloot de organisatie een evenement te organiseren met Oktagon. Bellator en Oktagon zullen samen een avond met zowel Kickboksen als MMA organiseren

Denise Kielholtz
Tijdens het evenement zal Denise Kielholtz voor het eerst haar Bellator Flyweight titel gaan verdedigen. Zij gaat dit doen tegen Muay Thai specialiste Martine Michieletto. Kieholtz veroverde haar titel op 10 december vorig jaar in Florence, Italië door Gloria Peritore te verslaan via een beslissing.

Djamil Chan
Voor Djamil Chan wordt het zijn derde optreden voor Bellator MMA. Zijn eerste optreden won hij via een KO in de eerste ronde tegen Richard Patishnock. Zijn tweede partij verloor Chan via een Unanimous Decision tegen Derek Campos. De volgende tegenstander van Chan wordt de Italiaan Valeriu Mircea. Voor Mircea is het zijn tweede partij in Bellator nadat hij zijn eerste verloor middels een Triangle Choke in de eerste ronde tegen Goiti Yamauchi.

Samenwerking
Bellator is geen onbekende op het vlak van het gezamenlijk organiseren van een evenement. Zo hebben zij dat vaker met BAMMA gedaan. De samenwerking met Oktagon is voor het eerst. Oktagon gaat de eerste 5 partijen voor haar rekening nemen. Vervolgens zijn er 5 Bellator Kickbokx partijen waar Denise Kielholtz haar titel gaat verdedigen en de avond wordt afgesloten door 5 Bellator MMA partijen met onder anderen Djamil Chan.

Check hier hoe de kaart er tot nu toe uitziet:

Comments are closed.

Translate »