breaking news

Demian Maia verwacht afscheidspartij tegen Donald Cerrone of Diego Sanchez

March 15th, 2020 | by Lennart Van Arendonk
Demian Maia verwacht afscheidspartij tegen Donald Cerrone of Diego Sanchez
UFC
0

Demian Maia verwacht nog een laatste partij te vechten. De 42-jarige Braziliaan verloor afgelopen zaterdag 14 maart van Gilbert Burns en hoopt nog één keer te knallen op het canvas van de Ultimate Fighting Championship.

Maia maakt zijn debuut in het professionele wedstrijdveld tijdens Tormenta en el Ring in 2001. Sinds dien heeft hij een record van 28 om 10 met 32 UFC partijen. Maia is een Braziliaanse Jiu Jitsu specialist en won veertien partijen met submission.

In gesprek met met de media maakte hij zijn toekomstplan bekend: “There’s two guys. One is Diego Sanchez, because he’s been asking for this fight for a long time so I want to fight him in the last fight. A good last fight because he’s a old legend, too. The other one is Cerrone, also would be interesting because he has one win more than I.”

Maia is zeer populaire vechter en trekt daarmee volle zalen. Na de situatie rondom het coronavirus verwacht hij weer te verschijnen op een kaart. Zowel Cerrone als Sanchez hebben nog geen reactie gegeven op de uitdaging.

Gilbert Burns verslaat Demian Maia tijdens UFC Fight Night 170:

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »