breaking news

Demetrious Johnson, Eddie Alvarez + titelgevecht tijdens ONE: Dawn of Heroes

June 10th, 2019 | by Marcel Dorff
Demetrious Johnson, Eddie Alvarez + titelgevecht tijdens ONE: Dawn of Heroes
ONE Championship
0

ONE Championship heeft eerder op de morgen een groot gedeelte van de ONE Championship: Dawn of Heroes card aangekondigd. De Aziatische organisatie zal op 2 Augustus 2019 in de Mall of Asia Arena in Manilla, Filipijnen een evenement organiseren. Tijdens het Main Event zal de Engelsman Jonathan Haggerty voor het eerst gaan proberen zijn Muay Thai titel te verdedigen in de Flyweight divisie. Hij neemt het op tegen Rodtang Jitmuangnon uit Thailand.

Tijdens het Co-Main Event zien we ook voormalig UFC Lightweight Kampioen Eddie Alvarez in actie. Alvarez die een zeer matig debuut kende voor ONE Championship gaat proberen in Augustus zijn eerste overwinning bij de organisatie te pakken. Hij neemt het op tegen voormalig Kampioen Eduard Folayang.

Eveneens staan ook de twee halve finales van de Flyweight Grand Prix op het programma. Voormalig P4P King en beste Flyweight ter wereld Demetrious Johnson neemt het op tegen Tatsumitsu Wada. In de andere halve finale vecht Danny Kingad tegen Kairat Akhmetov. De winnaars van beide halve finales zullen strijden in de finale tijdens een later evenement.

Ook stond er de resterende halve finale van de Lightweight Grand Prix op het programma. Honorio Banario neemt het op tegen Timofey Nastyukhin. Banario verloor eigenlijk zijn kwartfinale tegen Lowen Tynanes, echter is Tynanes niet in staat om te vechten waardoor Banario een nieuwe kans krijgt. Nastyukhin verbaasde veel MMA fans door Eddie Alvarez via KO te stoppen in de kwartfinale. De winnaar neemt het tijdens een later evenement op tegen “Dagi” Arslanaliev.

Dit zijn de overige partijen die bekend zijn gemaakt.
– Reece McLaren vs Yuya Wakamatsu
– Leandro Issa vs Daichi Takenaka
– Ayaka Miura vs Samara Santos
– Neunglanlek Jitmuangnon vs Chris Shaw (Muay Thai)

Powered by Aiki Budo.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »