breaking news

Deiveson Figueiredo wil tegen Joseph Benavidez voor de interim flyweight titel

October 14th, 2019 | by Redactie
Deiveson Figueiredo wil tegen Joseph Benavidez voor de interim flyweight titel
UFC
0

Na wederom een spectaculaire finish vraagt Deiveson Figueiredo om een interim titelgevecht met Joseph Benavidez. In Tampa scoorde Figueiredo alweer zijn zesde UFC overwinning, en volgens de Braziliaan zelf is het nu tijd om voor het goud te vechten. 

De 31-jarige Braziliaan is niet te spreken over de flyweight kampioen Henry Cejudo, die volgens Figueiredo verstoppertje aan het spelen is sinds hij twee titels gewonnen heeft. Het was volgens Figueiredo  vorig jaar al de bedoeling dat hij en Benavidez een partij zouden afwerken, maar destijds kwam het er niet van omdat Figueiredo geblesseerd moest afhaken.

Figueiredo : ”Ik wil Benadivez laten boeten voor wat hij over mij gezegd heeft. Hij zei dat ik niet durfde te vechten tegen hem maar dat is een keiharde leugen. Ik wil hem knock-out slaan zodat hij geen rotzooi meer over mij kan verkondigen. Waarom zouden we geen interim titel doen? Cejudo komt pas midden 2020 terug en daar gaat niemand op wachten. Ik ben gereed wanneer Benavidez dat ook is. Morgen? Volgende maand? Volgend jaar? Hoe dan ook, ik ben gereed. Hij kan niet bang zijn na alles wat hij heeft lopen verkondigen. Nu is het tijd om te bewijzen wie bang voor wie is”. 

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Tweet 20

Comments are closed.