breaking news

Decky Dalton vs. Jonathan Brookins op BAMMA 28

January 28th, 2017 | by Stefan Van Erp
Decky Dalton vs. Jonathan Brookins op BAMMA 28
BAMMA
0

Bamma 28, dat gehouden wordt op 24 februari in Belfast is een gevecht rijker. De Noord-Ier Decky Dalton neemt het in Belfast op tegen oud UFC vechter Jonathan Brookins. Het gevecht wordt in de Lightweight divisie gevochten.

Decky Dalton (6-2) zit voor het eerst in zijn carriere in een “losing streak”. Hij wist zijn eerste 6 partijen op professioneel niveau te winnen maar zijn laatste twee partijen verloor Dalton. Dalton, die uitkomt voor Phuket Top Team in Belfast gaat voor de tweede maal een tijdens een evenement voor BAMMA vechten. Het vorige gevecht was tijdens BAMMA 24 waar hij won tegen Mike Cutting via een Unanimous Decision.

Voor Jonathan Brookins (15-8) is het ook een lastige fase in zijn carrière. De 31-jarige Amerikaan kwam als veelbelovend talend de UFC binnen. Hij won seizoen 12 van The Ultimate Fighter door van Michael Johnson te winnen via een Unanimous decision. Daarna verloor Brookins drie van zijn vier partijen waardoor hij geen nieuw contract aangeboden kreeg. Vervolgens stapte Brookins over naar Legacy FC, Pancrase en Euro FC. Dit werd echter geen succes voor Brookins en zodoende verloor hij 4 van zijn laatste 6 partijen.

BAMMA 28 lijkt nu compleet en de volledige kaart ziet er als volgt uit:

Comments are closed.

Translate »