breaking news

Debutantenstrijd Buschkamp vs. Enlund toegevoegd aan UFC Hamburg

August 22nd, 2016 | by Marcel Dorff
Debutantenstrijd Buschkamp vs. Enlund toegevoegd aan UFC Hamburg
UFC
0

Door zowel blessures van atleten als verplaatsingen van gevechten naar andere cards, werd de Hamburg card uitgedund van 13 naar 11 gevechten. Twaalf dagen voor het evenement heeft de UFC dan toch nog een gevecht toegevoegd aan de card.

Zo liet de Duits-Braziliaanse Martin Buschkamp (MMA 9-0-0-1/UFC Debuut) weten dat hij een contract heeft getekend bij de UFC, en het zal opnemen tegen niemand minder dan de huidige Cage Warriors FC Featherweight Kampioen Alex Enlund (MMA 14-2-0-1/UFC Debuut).

Buschkamp wordt gezien als een van de grootste talenten van Duitsland. De Team Planet Eater vechter heeft een BJJ Brown Belt en is in 10 professionele MMA partijen nog altijd ongeslagen. Zijn tegenstander is een zeer groot talent uit Engeland, namelijk Alex Enlund. Enlund is zoals eerder gezegd de huidige Cage Warriors FC Featherweight Kampioen. Cage Warriors FC is een van de grootste (zo niet de grootste) organisaties in het Verenigd Koninkrijk. Enlund heeft onder meer overwinningen tegen voormalig WEC en Bellator veteraan Rafael Dias, UFC Featherweight Artem Lobov & TUF 22 veteraan Paulo Boer.

14054182_1144324992276987_9090676807510937750_n

De precieze indeling van de Hamburg card is nog niet bekend. Maar dit zijn de gevechten die op dit moment op de card staan.

– Andrei Arlovski vs. Josh Barnett
– Alexander Gustafsson vs. Jan Blachowicz
– Ryan Bader vs. Ilir Latifi
– Nick Hein vs. Tae Hyun Bang
– Jessin Ayari vs. Jimmy Wallhead
– Peter Sobotta vs. Nicolas Dalby
– Jarjis Danho vs. Christian Colombo
– Scott Askham vs. Jack Hermansson
– Rustam Khabilov vs. Leandro Silva
– Ashlee Evans-Smith vs. Veronica Macedo
– Taylor Lapilus vs. Leandro Issa
– Martin Buschkamp vs. Alex Enlund

Leave a Reply

Translate »