breaking news

DeAnna Bennett tegen Melinda Fabian voor TUF finale komende vrijdag

November 28th, 2017 | by Stefan Van Erp

Deanna Bennett gaat het tijdens The Ultimate Fighter Finale komende vrijdag opnemen tegen Melinda Fabian. Beide dames lagen er in een vroeg stadium uit bij TUF 26 en krijgen nu de kans zich alsnog in de kijker te vechten. 

Deanna Bennett (8-3) is een 33-jarige Amerikaanse die haar professionele carrière ijzersterk begon. Zo wist zij haar eerste 8 partijen allemaal te winnen waarvan ze de helft voortijdig af kon maken (2 TKO, 2 Submission). Bennett vocht zich in de kijker bij Invicta waar ze sinds 2014 voor vecht. Na 4 overwinningen verloor zij echter haar laatste 3 partijen. Toch mocht zij meedoen aan TUF en kwam bij Team Alvarez als zevende binnen. Ze begon voortvarend en wist haar eerste partij te winnen tegen Karine Gevorgyan via TKO in de eerste ronde. In de kwartfinale nam Bennett het op tegen Sijara Eubanks. Waar Bennett favoriet was verloor zij toch via een KO in de eerste ronde. Deze TUF finale partij lijkt voor Bennett de laatste kans om alsnog de UFC in te komen.

Melinda Fabian (4-3) is een Hongaarse Mixed Martial Artist met haar roots in Karate.  Op haar zestiende stapte zij over naar Kempo. Sinds 2015 vecht zij op professioneel niveau en heeft een record opgebouwd van 4 overwinningen en 3 verliespartijen. Fabian heeft al haar 4 overwinningen behaald via een Submission. Haar veelzijdigheid op de grond is ook terug te vinden in de verschillende Submissions zij heeft gebruikt bij haar overwinningen. Zo won zij via een Armbar (2 keer), Ezekiel Choke en een Ankle Lock. Fabian was ook onderdeel van team Alvarez waar zij als vierde werd gekozen. Echter was haar openingspartij geen sterke en verloor ze via een Rear-Naked Choke van Rachael Ostovich-Berdon. Ook voor Fabian wordt dit dus een belangrijke partij om de UFC binnen te komen.

Volg MMA DNA voor al het MMA nieuws uit binnen- en buitenland! 

Comments are closed.

Translate »