breaking news

De zes beste Octagon interviews

May 5th, 2017 | by Lennart Van Arendonk

De wereldberoemde Octagon van de UFC heeft ons meerdere keren verast met schitterende momenten tijdens het Octagon-interview. Wanneer een vechter een overwinning maakt krijgt deze de kans om het publiek en de fans toe te spreken. Wij hebben getuigen mogen zijn van bescheiden bedankjes tot uitbundige overwinningstoespraken. MMA DNA zet de zes beste UFC Octagon interviews onder elkaar.

Het was aan Mark Munoz om zijn handschoenen achter te laten op het canvas na het winnen van Luke Barnatt tijdens UFC Fight Night, Manila. Menig fan heeft een traantje moeten wegpinken bij zijn schitterende woorden over motivatie en het spelen van een voorbeeld. Munoz won zijn partij met een unanieme beslissing en deed zijn nickname ‘The Filipino Wrecking Machine’ waarin de Filipijnen. Bekijk het interview hier:

“I am not surprised motherfucker” Met deze woorden sloot Nate Diaz het gevecht tegen Conor McGregor af. Hij shockeerde veel fans na het verslaan van Conor McGregor tijdens UFC 196. In de tweede ronde wist hij Conor op te vangen in een rear naked choke en dwong hem om af te kloppen. Bekijk dit legendarische interview hier:

Tijdens UFC Fight Night in Dublin wonnen alle Ieren hun partij. Als klap op de vuurpijl schreeuwde Conor McGregor “We are not here to take part… We are here to take over!” door de arena. Deze woorden worden nog gebruikt in huidige promotievideo’s van de organisatie. Conor won hier met een technische knock-out van Diego Brandão in de eerste ronde. Bekijk dit Octagon interview hier:

Tijdens UFC Fight Night Fairfax ontving Al Iaquinta de jurybeslissing, echter liet het publiek duidelijk merken het niet eens te zijn met deze beslissing. Iaquinta wijst naar het publiek en scheld ze uit. Hij nam het persoonlijk op en verlaat boos en geïrriteerd de Octagon. Het gevecht is als volgt beoordeeld: 29–28, 27–30, 29–28.

Tijdens UFC 137 wist Nick Diaz zijn partij van B.J. Penn met een unanieme beslissing te winnen. Al snel maakte hij duidelijk te willen vechten tegen de kampioen Georges St-Pierre. Rush zat momenteel met een ACL blessure. Hij zou oorspronkelijk vechten tegen Nick Diaz tijdens UFC 143, echter is dit gevecht geannuleerd. Het was aan Carlos Condit om St-Pierre te vervangen. Bekijk dit interview hier:

Ben Rothwell heeft al vele mooie momenten gebracht in de wereld van de UFC. Zo bedankte hij alle fans en media voor de vragen tijdens een grote media conferentie. Echter heeft hij hier geen vraag ontvangen. Ook in de Octagon weet hij keer op keer grappen te maken. Tijdens UFC Fight Night 68 verloeg hij Matt Mitrione met een submission in de eerste ronde. Hij eindigde zijn interview met een ‘gemene’ “Muahahaha” lach. Dit moment zal niet snel vergeten worden. Bekijk zijn Octagn interview hier:

Er zijn honderden vechters geïnterviewd in de Octagon van de UFC. Enkele honorable mention zijn: Georges St-Pierre vraagt om een titel gevecht, Nate Diaz vraagt om een gevecht tegen Conor McGregor, Brock Lesnar maakt Budweiser belachelijk en BJ Penn die na zijn knock-out de Octagon uit stormde. Houd MMA DNA in de gaten voor al het MMA nieuws!

Comments are closed.

Translate »