breaking news

De UFC maakt evenementen in Londen en Halifax bekend voor 2017

November 9th, 2016 | by Marcel Dorff
De UFC maakt evenementen in Londen en Halifax bekend voor 2017
UFC
0

De UFC heeft eerder vandaag evenementen toegevoegd aan de kalender van 2017. Zo zal er een UFC evenement worden gehouden in Londen, maar ook eentje in Halifax.

Het evenement in Halifax, Nova Scotia, Canada zal worden gehouden op Zondag 19 Februari 2017 in het Scotiabank Centre. Dit is voor de tweede maal dat de UFC een evenement op deze plek zal houden. Het eerste evenement dateert uit 2014. Tijdens UFC Fight Night 54 versloeg de Canadees Rory MacDonald de Belg Tarec Saffiedine via TKO in de derde ronde.

Over de start van de kaartverkoop is nog niets bekend. Je kunt je aanmelden via deze link voor speciale Pre-Sale acties en verder informatie.

Het evenement in Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk zal worden gehouden op Zaterdag 18 Maart 2017 in de O2 Arena. Dit is voor de negende keer dat de UFC terugkeert in Londen, en voor de zesde maal in de O2 Arena. De laatste keer dat UFC Londen aandeed was in Februari van dit jaar. Toen stonden Michael Bisping en Anderson Silva op het Main Event. Verwachting is dat dit evenement een Fight Night zal zijn en geen PPV card waardoor de Europese tijden waarschijnlijk aangehouden zullen worden.

Tickets voor dit evenement gaan in de verkoop vanaf 27 Januari 2017 via AXS en Ticketmaster. Fight Club leden kunnen al op 25 Januari 2017 hun tickets bestellen. UFC Nieuwsbrief abonnees kunnen dit doen op 26 Januari 2017. Voor Pre-Sale acties en verder informatie kun je jezelf aanmelden via deze link.

cwyrdkoukaaev8q

Leave a Reply

Translate »