breaking news

De terugkeer van Fedor Emelianenko laat op zich wachten

February 19th, 2017 | by Lennart Van Arendonk

Afgelopen nacht zaten veel sportfans voor de buis om de terugkeer van Fedor Emelianenko te bekijken. Tijdens Bellator MMA 172 was het aan de Russische Fedor Emelianenko en oud UFC vechter Matt Mitrione om het hoofdprogramma te verzorgen. Na lange geruchten en vele promoties zou het dan eindelijk gaan gebeuren… Maar helaas gooide opgelopen nierstenen roet in het eten. Bellator MMA werd gedwongen om het gevecht te annuleren.

Slechts enkele momenten voor aanvang van de show kwam Scott Coker met een teleurstellende aankondiging:

“Due to illness, @mattmitrione will be unable to compete tonight at #Bellator172. @THEREALPUNK vs @PatrickyPitbull promoted to main event.”

Oud UFC vechter Matt Mitrione zou naar het ziekenhuis gebracht zijn met nierstenen. Nierstenen loop je op wanneer afvalstoffen niet helemaal oplossen in de urine, dan kunnen er vervolgens in het nierbekken kristallen of steentjes ontstaan. Dit kan een behoorlijk zeurende pijnklacht geven. Het vechten van een MMA partij is dan ook niet mogelijk.

Achter de schermen wordt er gesproken dat zowel Chael Sonnen als Tito Ortiz hebben aangeboden om Mitrione te vervangen. Bellator MMA heeft zelfs overwogen om Josh Thomson te laten vechten tegen The Last Emperor. Echter stond Fedor niet open voor een last-minute verandering.

Of het gevecht verplaatst gaat worden is nog onbekend. Scott Coker heeft aangegeven dat Fedor binnen enkele maanden de kooi zal betreden. Een tegenstander is er nog niet genoemd.

Comments are closed.

Translate »