breaking news

De Randamie vs Cyborg en Jones vs Cormier II in de maak voor UFC 214

April 22nd, 2017 | by Stefan Van Erp

Het begint er steeds meer op te lijken dat Germaine de Randamie haar titel niet in Rotterdam gaat verdedigen maar in Anaheim, Californië. De geruchten dat zij en Cris Cyborg de degens zullen gaan kruisen worden steeds hardnekkiger. Ook wordt er gesproken over een rematch tussen Light Heavyweight kampioen Daniel Cormier en Jon Jones.

Het is geen publiek geheim dat Germaine de Randamie dolgraag weer in Rotterdam wil vechten. Haar gevecht en vooral haar opkomst staat nog bij veel fans in het geheugen gegrift. Echter lijkt het er op dat de UFC de Randamie in wil gaan plannen tijdens UFC 214 in Anaheim op 29 juli aanstaande. Cris Cyborg zou haar tegenstander moeten gaan worden hier. Het blijven vooralsnog bij geruchten maar deze worden steeds hardnekkiger. Echter is het nog wel de vraag of de Randamie voldoende hersteld is van een blessure aan haar hand.

Een ander gevecht dat in de maak lijkt voor UFC 214 is een rematch tussen huidig Light Heavyweight kampioen Daniel Cormier en voormalig Light Heavyweight kampioen Jon Jones. Deze rematch stond aanvankelijk gepland als Main Event voor UFC 200 maar ging op het laatste moment niet door omdat Jones een positieve dopingtest had. Hier is hij een jaar voor geschorst en mag per juli weer vechten. Dana White heeft gezegd dat hij Jon Jones bij zijn volgende niet op een Main Event zal gaan zetten. Hierdoor lijkt het er op dat het zomaar zou kunnen dat de Randamie en Cyborg het Main Event van UFC 214 zullen verzorgen.

Volg MMA DNA voor updates rondom UFC 214 en al het MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »