breaking news

De Randamie heeft Bantamweight titel op het oog

February 16th, 2017 | by Redactie

Germaine IronLady de Randamie​ heeft zojuist, tijdens een officiële UFC​ teleconference, aangegeven dat een operatie aan haar hand noodzakelijk zal zijn. De hand begon haar tijdens het laatste trainingskamp parten te spelen. Of ze nog één keer zal vechten voor de operatie is nog niet duidelijk. Ze zal dit binnenkort samen met haar doktoren overleggen.

Als het aan Germaine ligt mag Cristiane “Cyborg” Santos​ nog even aan de zijlijn blijven zitten. Mocht Holly Holm​ een rematch willen, kan ze die volgens de Utrechtse krijgen.

Op vragen over stoten na de bel gaf ze duidelijk te kennen geen ‘dirty fighter’ te zijn en de stoten zeker niet met opzet na de bel te hebben geplaatst.

De Randamie laat doorschermen dat er genoeg vrouwen buiten de UFC vechten die een bedreiging voor haar titel zouden kunnen vormen. Ze noemt hierbij Invicta Fighting Championships​ en Bellator MMA​. Hiermee lijkt ze op een politiek correcte manier aan te geven dat de UFC zal moeten beginnen aan het opbouwen van de Women’s Featherweight divisie.

De Bellator women’s Featherweight titel ligt voor het grijpen. Marloes Coenen​ vecht op 3 maart tegen Julia Budd.

Zien we in de toekomst een volledig Nederlands gevecht voor de UFC titel?

Aan het einde van het gesprek verraste De Randamie door ook de Bantamweight divisie niet uit het oog te zijn verloren. “Wie wil er nou niet een twee divisionaal kampioen zijn” liet ze optekenen.

Comments are closed.

Translate »