breaking news

De deelnemers The Ultimate Fighter 26 zijn bekend

August 6th, 2017 | by Lennart Van Arendonk
De deelnemers The Ultimate Fighter 26 zijn bekend
UFC
0

Enkele weken geleden is het vijfentwintigste seizoen van de Amerikaanse realityserie en MMA-competitie The Ultimate Fighter afgesloten. Veertien vechters hebben onder leiding van kampioen Cody Garbrandt en oud kampioen T.J. Dillashaw gestreden om een contract te bemachtigen bij de Ultimate Fighting Championship. Nu dit allemaal achter de rug is, is het tijd om te kijken naar de toekomst. Dit zijn de atleten die in het zesentwintigste seizoen zullen strijden voor de winst.

De UFC heeft eerder bekend gemaakt dat er gestreden gaat worden in de Women’s Flyweight divisie. Tijdens de finale van TUF 26 wordt de allereerste UFC Women’s Flyweight kampioen bekroond. Alle vrouwen die vechten hebben een leeftijd van 21 tot 34 jaar en kennen een positief MMA record van minimaal drie professionele gevechten. Afgelopen 23 mei 2017 was het aan Las Vegas, Nevada om de audities te organiseren. Hierin wordt er gekeken naar vaardigheden, leergierigheid en ervaring. Het is mogelijk dat de deelnemers al onder contract staan bij de UFC, deze zullen eerder gevochten hebben in de Strawweight divisie.

De deelnemers:

Van de bovengenoemde namen kennen enkele bekende atleten. Zo zullen de oud Invicta FC Flyweight kampioen Barb Honchak (10-2) de TUF 20 deelnemer Roxanne Modafferi (21-13) en de huidige UFC vechter Lauren Murphy (9-3) op het canvas staan om te strijden voor de winst.

Het is aan Eddie Alvarez (25-8 MMA, 3-2 UFC) en Justin Gaethje (18-0 MMA, 1-0 UFC) om de groep te begeleiden en klaar te stomen voor de gevechten.

Wil jij gratis naar UFC Rotterdam? Doe dan mee aan onze winactie!

Comments are closed.

Translate »