breaking news

David Dvorak vervangt Su Mudaerji tegen Bruno Silva tijdens UFC Brasilia

February 7th, 2020 | by Redactie
David Dvorak vervangt Su Mudaerji tegen Bruno Silva tijdens UFC Brasilia
UFC
0

De Tsjech David Dvorak is de nieuwste toevoeging aan de UFC Flyweight divisie. Dvorak zal op short notice zijn UFC debuut gaan maken tegen Bruno Silva. De Tsjech vervangt Su Mudaerji die in verband met de uitbraak van het Coronavirus in zijn regio geen mogelijkheid heeft om zich fatsoenlijk voor te bereiden. Dvorak en Silva treffen elkaar op 14 maart in het Ginasio do Ibirapuera te São Paulo, Brazilië tijdens UFC Fight Night 170 in de Flyweight divisie. Combate wist het nieuws te melden.

Bruno Silva (MMA 11-3-1-1/UFC 0-0-0-1) beter bekend als Bulldoguinho maake in 2011 zijn Pro-MMA debuut. Na een aantal partijen in het regionale Braziliaanse MMA circuit te hebben meegedraaid, deed Silva auditie voor het vierde seizoen van de Braziliaanse Ultimate Fighter. Silva werd toegelaten tot de show, maar zou uiteindelijk verliezen van latere finalist Dileno Lopes. Silva vocht vervolgens voor de Aspera FC en WFF organisaties. In 2017 tekende Silva voor een gevecht bij de LFA organisatie. Daar kwam hij niet verder dan een Draw tegen Casey Kenney. Silva keerde terug bij de WFF waar hij in Oktober 2018 de titel wist te pakken door Ralph Acosta via Unanimous Decision te verslaan. Vervolgens maakte teamgenoot Henry Cejudo bekend dat Silva bij de UFC getekend had. Silva maakte zijn debuut in Oktober 2019 tijdens UFC Melbourne tegen Khalid Taha. Silva verloor zijn debuut via Arm-Triangle Choke Submission in de derde ronde. Echter werd het gevecht omgezet in een No Contest na een positieve USADA test van Taha. De Braziliaan zal nu verder gaan in de Flyweight divisie. Daar zou hij het tijdens UFC Brasilia opnemen tegen de Tibetaan Su Mudaerji. Echter moest Mudaerji in verband met de uitbraak van het Coronavirus in zijn regio afzeggen. Hierdoor zal Silva vechten tegen David Dvorak.

Embed from Getty Images

David Dvorak (MMA 17-3/UFC 0-0) is een Tsjechische MMA vechter die zijn Pro-MMA carrière begin in 2010. Dvorak had een ietwat moeilijke start met vier overwinningen in zeven gevechten. Echter heeft de Tsjech vervolgens een ongelooflijke reeks neergezet van dertien opeenvolgende overwinningen en is hij al ruim zeven jaar ongeslagen. Dvorak wist onder meer de GFC titel te pakken en baarde opzien met overwinning tegen Arsen Taigibov via Rear Naked Choke Submission in de tweede ronde bij de Oktagon MMA organisatie. Dvorak heeft nu bij de UFC getekend.

Afbeeldingsresultaat voor david dvorak MMA

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »