breaking news

Darren Till en Marvin Vettori treffen elkaar op 10 april

January 26th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Darren Till en Marvin Vettori treffen elkaar op 10 april
UFC
0

Middleweights Darren Till en Marvin Vettori gaan het tijdens het main event van een UFC Fight Night, op 10 april, tegen elkaar opnemen, zo meldt ESPN. Het is nog niet bekend waar het evenement zal plaatsvinden.

Darren Till vocht in 2018 nog tegen Tyron Woodley om de UFC welterweight, maar is nu in de top vijf van de middleweight divisie te vinden. Na het verlies tegen Tyron Woodley en Jorge Masvidal vond de Brit het wel genoeg geweest en maakte Till de overstap naar de middleweight divisie. Hij debuteerde in 2019 tegen Kevin Gastelum en wist hem via een split decision te verslaan. In zijn tweede gevecht nam Till het afgelopen zomer op tegen voormalig middleweight kampioen Robert Whittaker. In een spannende pot verloor “The Gorilla” van de oud kampioen.

Marvin Vettori is bezig aan een sterke reeks. De Italiaan verloor in 2018, van huidig middleweight kampioen Israel Adesanya, voor het laatst en is nu vier gevechten op rij ongeslagen. Vettori wist in 2020 tweemaal de octagon te betreden, maar het zat hem niet bepaald mee. Zo zag hij vijf gevechten afgelast worden. Twee gevechten met Karl Roberson gingen niet door, maar in juni nam hij het alsnog tegen hem op. Vettori wist Roberson via een ‘rear naked choke’ te verslaan. In zijn meest recente gevecht nam Vettori het op tegen Jack Hermansson. Hij wist op dominante wijze de Zweed te verslaan en het gevecht werd verkozen tot “Fight of the Night”, waar beide vechters voor beloond werden.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »