breaking news

Darren Elkins treft Eduardo Garagorri op 7 november

September 29th, 2020 | by Redactie
Darren Elkins treft Eduardo Garagorri op 7 november
UFC
0

Darren Elkins gaat het op 7 november, in een featherweight gevecht, opnemen tegen de Uruguayaan Eduardo Garagorri, zo meldt Raphael Marinho.

Darren Elkins is een ware veteraan binnen de UFC. Hij begon zijn carrière binnen de organisatie in 2010 en wist in die periode tweeëntwintig keer de octagon te betreden. Hiervan wist hij er veertien te winnen. Elkins is momenteel aan een verliesreeks bezig van vier gevechten, zijn laatste overwinning was in 2018. In mei verloor hij nog, via een unanimous decision, van Nate Landwehr.

Eduardo Garagorri maakte in 2019, tegen Humberto Bandenay, zijn UFC debuut. Hij wist het gevecht via een unanimous decision te winnen. In zijn tweede gevecht was Ricardo Ramos een maatje te groot voor hem. Garagorri verloor het gevecht via een ‘rear naked choke’. Hierdoor verloor hij zijn ongeslagen status als professionele MMA-vechter. Eerder deze maand zou hij het nog opnemen tegen Mirsad Bektić, maar omdat één van zijn cornerman positief testte op COVID-19 ging het gevecht niet door.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »