breaking news

Danielle Taylor ontmoet JJ Aldrich tijdens UFC Fight Night St.Louis

November 25th, 2017 | by Redactie

De UFC heeft bekend gemaakt dat de Amerikaanse Danielle Taylor op 14 Januari 2018 zal terugkeren in de Octagon. Taylor neemt het op in de Women’s Strawweight divisie tegen JJ Aldrich. Beide vrouwen ontmoeten elkaar in de Octagon van het Scottrade Center te St.Louis, Missouri. Het gevecht zal deel uit maken van de Preliminary Card van UFC Fight Night 124.

Danielle Taylor (MMA 9-2/UFC 2-1) kwam in 2016 de UFC binnen als late vervangster voor Justine Kish. Taylor nam het op tegen Maryna Moroz. Taylor verloor, maar deed dat via Split Decision. Moroz is inmiddels een gevestigde naam in de UFC. Taylor liet zien dat ze de potentie heeft om met dat niveau mee te kunnen. Taylor werd vervolgens gekoppeld aan de Zuid-Koreaanse Seo Hee Ham. In een goed gevecht van beide kanten leek Seo Hee Ham toch duidelijk de betere. Echter zagen de judges het anders en gaven ze de Split Decision win aan Danielle Taylor. Het gevecht tussen Taylor en Ham werd verkozen tot MMA DNA 2016 Robbery of the Year. Taylor kwam echter in haar gevecht tijdens UFC Nashville in April 2017 zeer goed voor de dag. Ze versloeg voormalig UFC Strawweight titeluitdaagster Jessica Penne via Unanimous Decision.

JJ Aldrich (MMA 5-2/UFC 1-1) maakte in December 2016 op short notice haar debuut voor de UFC. Aldrich verving TUF 23 winnares Tatiana Suarez tegen de Braziliaanse Juliana Lima. In een zeer matig gevecht was Lima uiteindelijk de minst slechte en won ze via Unanimous Decision. Aldrich had voordat ze de UFC binnen kwam een 4-1 record. Aldrich was een van de acht vrouwen die deelnam aan de kwartfinales van TUF 23. Aldrich verloor in de kwartfinale van de latere winnares Tatiana Suarez. Aldrich kwam uit voor Team Joanna tijdens TUF. Aldrich wist eerder dit jaar haar eerste overwinning in de Octagon te pakken. Via Unanimous Decision was ze te sterk voor de Zuid-Koreaanse Chan Mi Jeon in Auckland.

Tweet 20

Comments are closed.