breaking news

Daniel Rodriguez vervangt Orion Cosce tegen Nicolas Dalby

November 12th, 2020 | by Jamal Boussenaf
Daniel Rodriguez vervangt Orion Cosce tegen Nicolas Dalby
UFC
0

Daniel Rodriguez zou het aanstaande zaterdag opnemen tegen Bryan Barbarena, maar omdat Barbarena geopereerd moest worden ging dit niet door. Nu mag Rodriguez het een week later opnemen tegen Nicolas Dalby die, na het uitvallen van Orion Cosce, ook zonder tegenstander zat, zo meldt MMA Junkie.

Rodriguez maakte in februari, tegen Tim Means, zijn debuut bij de UFC. Hij versloeg de veteraan in de tweede ronde via een ‘standing guillotine choke’. Vervolgens wist hij in mei Gabe Green, via een unanimous decision, te verslaan. In augustus nam “D-Rod” het op tegen Dwight Grant, die hij knock-out wist te slaan. Rodriguez deed mee aan de Dana White’s Contender Series, maar kreeg na drie rondes geen contract aangeboden.

Nicolas Dalby keerde in 2019, na een ongelukkige eerste periode, terug bij de UFC. In zijn terugkeer wist hij de Braziliaanse cowboy Alex Oliveira, via een unanimous decision, te verslaan. Vervolgen verloor hij in juli, via een ‘rear naked choke’, van Jesse Ronson. In zijn afwezigheid bij de UFC vocht de Deen bij Cage Warriors, waar hij de welterweight interim kampioen was.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »