breaking news

Daniel Cormier wilt Francis Ngannou voor de titel, als Stipe Miocic niet vecht

May 11th, 2020 | by Redactie
Daniel Cormier wilt Francis Ngannou voor de titel, als Stipe Miocic niet vecht
UFC
0

Daniel Cormier gaat niet eeuwig op de terugkeer van Stipe Miocic wachten. Dit zei hij tijdens de UFC 249 post-fight show. Daarom wilt Cormier, als Miocic niet vecht, dat hij en Francis Ngannou het voor de UFC heavyweight titel tegen elkaar opnemen.

Stipe Miocic, de huidige UFC heavyweight kampioen, vocht in augustus 2019 voor het laatst. Toen hij de UFC heavyweight titel won van Daniel Cormier. In die tijd heeft hij een oogoperatie ondergaan, om de aangerichte schade van zijn gevecht met Cormier te herstellen. De laatste tijd werkt hij als first-responder in Ohio en zit hij in quarantaine, terwijl zijn gym gesloten is door de coronavirus pandemie.

Onlangs zei Miocic dat het onmogelijk zou zijn dat hij voor augustus zijn terugkeer in de octagon maakt. Omdat hij voor zijn trilogiegevecht met Cormier een volledig trainingskamp nodig zou hebben. Dat zat niet zo lekker bij Dana White, die aangaf dat Miocic snel weer aan vechten moet gaan denken. Want anders gaat de heavyweight divisie zonder Miocic verder.

Ngannou won zaterdag tijdens UFC 249 voor de vierde keer op rij via knock-out, waarmee hij zijn kans op het volgende titelgevecht vergrootte. Maar met de verwachting dat Miocic het tegen Cormier opneemt, moet Ngannou nog even wachten.

Ondanks dat Cormier liever op Miocic wacht, voor wat waarschijnlijk zijn laatste gevecht is, neemt hij het graag tegen Ngannou op als Miocic niet klaar is om te vechten. “Ik zou graag mijn trilogiegevecht met Stipe Miocic houden, “ zei Cormier. “Maar als Stipe niet vecht, dan pakken ze zijn belt af en maken ze het gevecht tussen Ngannou en ik voor de belt. Het is simpel, als je kampioen bent moet je vechten.”

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »