breaking news

Danaa Batgerel treft Kevin Natividad tijdens UFC 261

February 13th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Danaa Batgerel treft Kevin Natividad tijdens UFC 261
UFC
0

Bantamweights Danaa Batgerel en Kevin Natividad gaan het op 24 april, tijdens UFC 261, tegen elkaar opnemen. FighterPath meldde eerder een mondelinge overeenkomst, het gevecht is nu officieel bekend gemaakt. Waar het evenement zal plaatsvinden is nog niet bekend.

Danaa Batgerel maakte in 2019, tegen Heili Alateng, zijn debuut bij de UFC. Hij verloor het gevecht via een unanimous decision. De Mongoliër, die bij Jackson Wink MMA in Albuquerque, New Mexico traint, vocht voor zijn overstap naar de UFC bij het Mongolische Mongol FC, waar hij zijn laatste partij, via een ‘rear naked choke’, wist te winnen. Het tweede gevecht bij de UFC ging Batgerel een stuk beter af. Tijdens UFC 248 sloeg hij de Argentijn Guido Cannetti knock-out. Batgerel was voorheen de MGL-1 Fighting Championship featherweight kampioen.

Kevin Natividad maakte afgelopen oktober, tegen Miles Johns, zijn UFC debuut. Het werd een debuut om snel te vergeten. Natividad werd in de derde ronde knock-out geslagen. Het bleek uiteindelijk een controversiële knock-out te zijn. Miles Johns pakte namelijk, voordat hij Natividad knock-out sloeg, de handschoen van hem vast. Iets wat tegen de regels is. “Quicksand” kwam over van LFA, waar hij een record van 4-1 had. Hiervan wist de geboren Hawaïaan twee gevechten via een finish te winnen.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »