breaking news

Dana White wordt enthusiast van Demetrious Johnson vs. TJ Dillashaw

May 23rd, 2017 | by Lennart Van Arendonk

Het gevecht tussen UFC Bantamweight kampioen en TJ Dillashaw staat op de tocht. Garbrandt heeft al enige tijd last van een hardnekkige rugblessure. Een nieuwe behandeling moet uitsluitsel geven of hij kan vechten in juli. Echter staat de kampioen wel ingeroosterd om het nieuwste seizoen van The Ultimate Fighter af te sluiten.

Garbrandt is twee maanden geleden door zijn rug gegaan en heeft toen een stamcel transplantatie gedaan om het te laten genezen. Dit heeft echter niet het gewenste effect gehad. Daarom is hij nu aanwezig in Duitsland voor verdere onderzoeken. Garbrandt was hierdoor ook niet aanwezig bij de persconferentie in Dallas.

Tegenstander TJ Dillashaw was te gast bij ESPN en wist het volgende te melden: “Dana was really excited about that. I don’t know if Johnson wants to turn down the fight or what. I don’t really know how that works. I’ve never turned down a fight from the UFC before. I don’t know if you’re really allowed to — but Dana was very excited about it.”

De Pound-For-Pound vechter en Flyweight kampioen Demetrious Johnson staat op het punt geschiedenis te schrijven. Zo is hij slechts een titel gevecht verwijderd van de langste kampioens-winningstreak. Om deze reden wil hij dan ook niet omhoog gaan in gewicht. Als Dillashaw wil vechten, zal hij moeten zakken.

Na het onderzoek in Duitsland zal er meer bekend worden of het gevecht met TJ Dillashaw tijdens het Main Event UFC 213 doorgaat. Garbrandt en Dillashaw zijn op dit moment de coaches in The Ultimate Fighter. De voormalig teamgenoten hebben het voortdurend met elkaar aan de stok en laten geen moment onbenut om een sneer naar elkaar uit te delen. Wanneer er meer nieuws bekend word over de doorgang van dit gevecht lees je het op MMA DNA.

Comments are closed.

Translate »