breaking news

Dana White niet te spreken over partij Woodley vs. Maia

July 30th, 2017 | by Lennart Van Arendonk

Afgelopen nacht vond in het Honda Center te Anaheim, Californië een van de grootste (zo niet het grootste) evenementen plaats van de UFC in 2017. Er stonden maar liefst drie titel gevechten op de agenda waaronder het gevecht tussen de Welterweight kampioen Tyron Woodley en de Braziliaanse Jiu-Jitsu specialist Demian Maia. Dit gevecht heeft enkele record verbroken. Echter zijn dit geen cijfers om trots op te zijn. De uitslag is dan ook met een luide “BOEE” ontvangen door het publiek.

De kampioen heeft onder andere met de ONE Championship kampioen, Ben Askren hard gewerkt aan het stoppen van takedowns. In het gevecht blijkt dat dit goed gelukt is. Woodley wist maar liefst vierentwintig poging te stoppen en wist de jury te overtuigen de sterkste te zijn. Hij verbrak Maia zijn winningstreak en won met een unanieme beslissing met een score van 50-45, 49-46, 49-26.

in de gehele wedstrijd van vijf keer vijf minuten werden er volgens FightMetric maar 45 stoten uitgedeeld door de kampioen. Maia wist er maar 23 te plaatsen. UFC president Dana White was dan ook niet tevreden over de prestatie van beide heren:

De MMA wereld reageert op het gevecht via social media:

Comments are closed.

Translate »